Amsterdamse kinderfeestjes

Amsterdam is de grootste stad van Nederland met ongeveer 830.000 inwoners. Een grote groep van deze inwoners zijn de kinderen. Allen zijn eens per jaar jarig. Vele van hen vieren dan een kinderfeestjes in Amsterdam. Er zijn veel verschillende soorten kinderfeestjes zoals het archery tag kinderfeestje, bubbel voetbal kinderfeestje, lasergamen kinderfeestje en het escape room kinderfeestje. Sinds een paar jaar heeft Amsterdam marketing ,genaamd I Amsterdam, Zandvoort aangemerkt als Amsterdam Beach. Eigenlijk kun je zeggen dat Zandvoort nu onderdeel is van toeristisch Amsterdam.

Kinderfeestje arrangementen

We hebben onze kinderfeestjes in arrangement vorm gegoten zodat elk kinderfeestje direct compleet is. De arrangementen heten kinderfeestje HIEP, kinderfeestje HIEP HIEP en kinderfeestje HIEP HIEP HOERA.

Activiteiten voor Jong en Oud

Amsterdam stikt echt van de locaties om leuke activiteiten met kinderen te doen. Bij Bubbel Voetbal Amsterdam kun je zowel een kinderfeestje vieren als gewoon met een groepje vrienden komen bubbel voetballen. In een enorme plastic bubbel ga je de strijd aan met je vriendjes of vriendinnetjes. Bij Lasergamen Amsterdam speel je in een enorme oude voetbalkooi laser game. De enorme arena is wel 900m2 groot en ligt in Amsterdam West. Ze gebruiken de nieuwste laserguns. Met pijl en boog in de hand voel je je een echte indiaan bij Archery Tag Amsterdam. Je krijgt een masker op en er wordt geschoten met pijlen die een zachte punt hebben. Deze spannende activiteit is geheel veilig. Natuurlijk kun je best een keer flink geraakt worden.

Nog meer activiteiten in Amsterdam

Naast de kinderfeestjes zijn er in Amsterdam ook vele activiteiten voor volwassenen. City Game Amsterdam organiseert de coolste City Games zoals City Hunt, de City Escape Game en Snakes and Ladders. Deze City Games kun je ook in alle andere grote steden van Nederland en België spelen. Room Escape Amsterdam bezoek je voor de spannendste Escape Rooms in Amsterdam. Speel dit spannende spel samen met je vriendjes, collega’s of familie. Je wordt opgesloten in een ruimte. Je hebt 1 uur de tijd om te ontsnappen. De tijd tikt. Een goede samenwerking is noodzakelijk. Een ding is zeker, jullie zullen een hoop lol hebben. Ook zijn er vele Teambuilding activiteiten in Amsterdam. Dit kun je samen doen met Kunstgras Events.

Bedrijfsuitjes Haarlem

Op 20 minuutjes rijden van Amsterdam ligt Haarlem. Als je de drukte wilt vermijden is Haarlem een goede optie. Voor de leukste uitjes in Haarlem kijkt u op onze site van Eventlabel. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Van volledig geregelde tours tot workshops en walking diners. Wilt u een Personeelsfeest in Haarlem of een Bedrijfsfeest in Haarlem organiseren? Een van de leukste activiteiten in Haarlem is wel City Golf Haarlem. Loop met een golfclub in de hand een aantal holes door de Haarlemse binnenstad. Of loop samen met je vrienden of collega’s de Culinaire Wandeling Haarlem. Day Tours Haarlem,  Stadstour Haarlem en Tours Haarlem organiseren geheel verzorgde tours in Haarlem. Eventlabel helpt u met uw Evenement organiseren in Haarlem. Of het nu een eendaags of een meerdaags evenement is.

Werken en fun in Haarlem

Werken hoeft niet altijd alleen maar stress te zijn. De beste ideeën ontstaan vaak in een relaxte omgeving. Voor het nieuwe werken zijn er in Haarlem vele mogelijkheden. Combineer uw vergadering met een leuk bedrijfsuitje in Haarlem. De leukste bedrijfsuitjes in Haarlem zijn wel Wie is de Haarlemse Mug en de Jopenbier puzzeltocht. Er zijn verschillende training mogelijkheden in Haarlem. Verschillende locaties bieden ruimten voor uw vergadering in Haarlem.

Nog meer uitjes in Haarlem

Er zijn veel workshops in Haarlem en ook echte teambuilding activiteiten in Haarlem. Deze worden georganiseerd in een van de gezellige kroegjes of eetgelegenheden. Er zijn verschrikkelijk veel leuke uitjes in Haarlem en uitjes voor uw vrijgezellenfeestje in Haarlem. De Bourgondische wandeling in Haarlem is een leuke activiteit. Hierbij kunt u genieten van de Bourgondische mogelijkheden die Haarlem u biedt. Wat dacht u van een Walking Diner in Haarlem? U eet het voorgerecht, diner en nagerecht op een andere locatie. Ook voor teambuilding activiteiten is Haarlem heel erg geschikt.

Uitje Zandvoort

Zoals gezegd heeft Amsterdam marketing Zandvoort aangemerkt als Amsterdamse strandlocatie. Dit heeft vele voordelen voor de Noord Hollandse kustplaats. Er zijn zowel voor kinderen als volwassenen vele strand uitjes in Zandvoort en bedrijfsuitjes in Zandvoort. Ook worden er enorm leuke vrijgezellenfeest op het strand van Zandvoort georganiseerd. Naast Zandvoort zijn er nog heel veel leuke stranduitjes in Nederland. Andere strandlocaties in de buurt van Zandvoort zijn plaatsen als Bloemendaal aan zee, IJmuiden en Velsen Noord.

School activiteiten en workshops

UP Events biedt veel verschillende school activiteiten en workshops. De activiteiten kunnen gebruikt worden tijdens CJP projecten, jaarafsluitingen of workshopdagen. Kunstgras PO is de site met alle mogelijke activiteiten voor het primair onderwijs. Voor de leukste Schoolactiviteiten en workshops kijkt u op Kunstgras VO zij bieden activiteiten en workshops voor het voortgezet onderwijs. Voor BSO activiteiten hebben wij een aparte website opgezet.

Algemene partners

Voor de mooiste geboortekaartjes moet je bij Cotton Paper zijn. Deze worden gedrukt in de kleinste letterpress studio van Amsterdam.