Kinderfeestje in Amsterdam

De locatie van UP Events in Amsterdam-West bevindt zich in de “Tuinen van West”. Op onze locatie hebben we 1000 m2 binnenruimte en een enorme buitenruimte van wel 40.000 m2. Er is een horecagelegenheid waar je tijdens jullie kinderfeestje kunt genieten van een kopje thee, koffie, frisdrank of bier. Je kunt ook contact met ons opnemen voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie-uitje. Hier vind je alle opties met betrekking tot eten en drinken. Als je bij ons een activiteit boekt tijdens het kinderfeestje mag je bij ons je eigen taart, borden en bestek meenemen (doe dit wel altijd in overleg a.u.b.). Drankjes en andere snacks zijn bij ons te bestellen.

Kinderfeestje binnen

Bij ons zijn er verschillende kinderfeestje activiteiten die binnen worden georganiseerd. Denk hierbij aan het escape room kinderfeestje en het arcade games kinderfeestje. Wij hebben altijd een binnenruimte beschikbaar. Ook als je een buiten activiteit hebt gedaan kun je na afloop binnen zitten en wat nuttigen.

Kinderfeestje buiten

Een kinderfeestje kan altijd buiten worden gehouden, nou ja, bijna altijd. We hebben de leukste buiten kinderfeestje activiteiten zoals het bubbel voetbal kinderfeestje, lasergamen kinderfeestje, boogschieten kinderfeestje  en het archery tag kinderfeestje. Mocht het onverhoopt onweren dan is het buiten gevaarlijk. Wij zorgen er voor dat er dan altijd een alternatieve activiteit beschikbaar is zodat het kinderfeestje gewoon kan door gaan.