Veelgestelde vragen

Mag ik zelf taart meenemen naar het verjaardagsfeestje in Amsterdam?

Ja dat mag bij een verjaardagsfeestje. Je moet dan wel ook zelf bordjes, servetjes, schoteltjes en vorkjes meenemen. Na afloop graag alles weer mee naar huis nemen.

Mag ik andere consumpties meenemen?

Nee, wij verkopen drinken en chips. Lunch of bbq kun je vooraf bestellen.

Zijn er vaste rondetijden?

Ja, alle activiteiten hebben vaste start en eindtijden. Zo kan je na een activiteit makkelijk instromen bij een 2e of 3e activiteit.

Kan ik het aantal kinderen later nog wijzigen?

Ja, tot zeven dagen voor aanvang van het feestje is dat geen probleem. Daarna kunnen er eventueel wel meer kinderen meedoen. Het aantal dat bij ons bekend is 7 dagen voor aanvang van het feestje wordt ook minimaal gefactureerd.

Mogen we zelf activiteiten organiseren?

Nee, je kunt rustig nog buiten of binnen zitten bij ons en de kinderen spelen nog. Echter zelf activiteiten organiseren zonder uitdrukkelijke toestemming van UP Events is niet toegestaan.

Hoe lang voor de activiteit moet ik aanwezig zijn?

Wij raden aan om 15-30 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig te zijn.

Is er plek om cadeautjes uit te pakken?

Ja, wij zorgen dat er een plek is om lekker te zitten en cadeautjes uit te pakken. Bij mooi weer buiten, bij minder weer binnen.

Hoe kunnen we betalen?

Goede vraag! Wanneer wij jouw bevestiging hebben ontvangen, ontvangt je de betaling voor het totaalbedrag. Zorg ervoor dat het totaalbedrag uiterlijk 3 dagen voor het feest betaald is! Goed om te weten: bij de factuur vind je de betaallink, waarmee je eenvoudig met iDeal of creditcard kunt betalen.