Buiten

Samenwerken

Competitief

v.a. 6 Personen

Kinderfeestje Amsterdam Lasergamen

Speel samen met je team tegen een tegenstander, probeer je lasergun te upgraden bij een van de utility-boxjes of bescherm je bunker tegen de aanvallers tijdens dit super spannende Lasergamen Kinderfeestje. Het lasergamen speelt zich af bij ons op locatie in onze eigen supertoffe lasergame arena. In deze arena bevinden zich diverse objecten waar je je achter kan verschansen en verschuilen. Ga je snipen of ren je de aanval in? Aan jullie de taak op het rode of het blauwe team kampioen te maken! Wie gaat er naar huis met de Victory Royale?

Kinderfeestje Amsterdam lasergamen heeft zijn eigen lasertag arena, die groot genoeg is voor 20 kinderen tegelijkertijd, het kan dus zijn dat er meerdere groepjes tegelijkertijd zullen spelen. De ervaring leert ons, hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Opties

Onze kinderfeestjes worden in drie arrangementen aangeboden, allen inclusief limonade en een zakje chips. De inhoud van de drie arrangementen vind je hieronder.

Veelgestelde vragen

 1. Zijn er vaste rondetijden?
  Ja, alle activiteiten hebben vaste start en eindtijden. Zo kan je na een activiteit makkelijk instromen bij een 2e of 3e activiteit.
 2. Mag ik zelf taart meenemen?
  Bij een kinderfeestje ja, wel graag zelf bordjes, servetjes, schoteltjes en vorkjes meenemen en weer mee naar huis nemen
 3. Mag ik andere consumpties meenemen?
  Nee, wij verkopen drinken en chips. Lunch of BBQ kunt u vooraf bestellen.
 4. Kan ik het aantal kinderen later nog wijzigen?
  Ja, tot zeven dagen voor aanvang van het feestje is dat geen probleem. Daarna kunnen er eventueel wel meer kinderen meedoen. Het aantal dat bij ons bekend is 7 dagen voor aanvang van het feestje wordt ook minimaal gefactureerd.
 5. Mogen we zelf activiteiten organiseren?
  Nee, u kunt rustig nog buiten of binnen zitten bij ons en de kinderen spelen nog. Echter zelf activiteiten organiseren zonder uitdrukkelijke toestemming van UP Events is niet toegestaan.
 6. Hoe lang voor de activiteit moet ik aanwezig zijn?
  Wij raden aan om 15 – 30 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig te zijn.
 7. Is er plek om kadootjes uit te pakken?
  Ja, wij zorgen dat er een plek is om lekker te zitten en kadootjes uit te pakken, bij mooi weer buiten, bij minder weer binnen.
 8. Hoe zit het met de betaling?
  Goede vraag! Bij bevestiging van een feestje ontvang je van ons een  aanbetalingsfactuur van 70% van het totaalbedrag. Binnen een week alvorens  het feestje, wanneer het minimum aantal kids definitief is, ontvang je de restfactuur.  Zorg ervoor dat de volledige betaling uiterlijk 3 dagen voor het feestje is voldaan.  Good to know: bijgevoegd met de factuur vind je de betaallink, waarmee je de  betaling gemakkelijk per iDeal of Creditcard kan voldoen.

kinderfeestje amsterdam activiteiten

Kinderfeestje Hiep

Kinderfeestje Hiep biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van dit kinderfeestje zijn €20,95 incl BTW  per kind.

Kinderfeestje Hiep Hiep

Kinderfeestje Hiep Hiep biedt jullie de volgende onderdelen aan:

 • 1 activiteit van 60/75 minuten + 1 activiteit van 30 minuten
  (Laser TagEscape Rooms/ BoogschietenArchery TagBubbelvoetbal/ VR/) + een activiteit van 30 minuten: Laser Tag of Boogschieten.
 • Inclusief zakje chips &  onbeperkt limonade
 • Exclusief taart, deze mag je zelf meenemen. Overige zelf meegebrachte consumpties zijn niet toegestaan.

De kosten van dit kinderfeestje zijn €31,95 incl BTW per kind.

Kinderfeestje Hiep Hiep Hoera

Kinderfeestje Hiep Hiep Hoera biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van dit kinderfeestje zijn €39,95 incl BTW per kind.

Kinderfeestje Hiep

*

*

*

*

Kinderfeestje Hiep Hiep

*

*

*

*

Kinderfeestje Hiep Hiep Hoera

*

*

*

*

Lasergame Kinderfeestje