Verjaardagsfeestje Amsterdam

De leukste verjaardagsfeestje in Amsterdam vier je bij UP Events. Wij hebben een eigen evenementenlocatie in Amsterdam west. Hier kun je terecht voor super leuke verjaardagsfeestjes. Al onze kinderfeestjes worden aangeboden inclusief activiteit, onbeperkt limonade en een zakje chips. We hebben te gekke activiteiten zoals escape rooms, graffiti workshops, bubbelvoetbal en zelfs lasergamen. We hebben 2 verschillende escape rooms voor kids. Dit zijn die Straatbende en Opa oorlog. De verjaardagsfeestjes zijn voor kinderen vanaf 8 jaar.

Verjaardagsfeestjes voor tieners en volwassenen

Ook tieners & volwassenen zijn welkom. Er zijn genoeg mogelijkheden voor verjaardagen en andere feestjes. Zo kun je naar een escape room voor volwassenen. Of kies voor lasergame, een virtual reality games, bubbelbal, citygames of archery tag. Er zijn meer dan 100 teambuilding & activiteiten bij UP Events. Er is niks lekkerder dan een actief uitje af te sluiten met een heerlijke BBQ.

Nieuwe maatregelen Coronavirus

Huidige Corona-maatregelen tot 10 november: 

 • Beurzen, congressen, vergaderingen, opleidingen en trainingen mogen wel plaatsvinden. (max. 30 personen)
 • Met meer personen? Dan is een van onze online teambuilding games  een goed alternatief. (v.a. 18 jaar)
 • Kinderfeestjes en anders kinderactiviteiten voor kinderen tot 18 jaar kunnen wel plaatsvinden.
 • In alle gevallen is vooraf reserveren verplicht.
 • Tot nader bericht kunnen wij geen andere activiteiten faciliteren dan bovenstaande en is het niet mogelijk om bij ons eten en/ of drinken te bestellen.
 • Hier lees je alle maatregelen die wij nemen tegen Covid-19.

Verras jullie medewerkers tijdens het online evenement met een van onze borrelboxen.

Verschillende verjaardagsfeestjes in Amsterdam

UP Events biedt meer dan 100 verschillende activiteiten en workshops. Veel van onze activiteiten en workshops zijn geschikt voor een verjaardagsfeestje in Amsterdam. Op elk van onze sites staat een kopje “kinderfeestje Amsterdam”. Voorbeelden zijn het lasergame verjaardagsfeestje, bubbelbal verjaardagsfeestje, escape room verjaardagsfeestje, archery tag verjaardagsfeestje, boogschieten verjaardagsfeestje, vr game verjaardagsfeestje en het graffiti workshop verjaardagsfeestje. Wij helpen je graag een super tof kinderfeestje in Amsterdam te organiseren.

kijk wat andere zeggen over onze verjaardagsfeestjes in Amsterdam

Vind het nu, met de coronamaatregelen veel beter. Niet zo belachelijk druk meer, en overzichtelijk. Meiden die er werken ook vriendelijk en behulpzaam.
N C
N C
11:03 07 Aug 21
Super leuke plek om een kinderfeestje te vieren. De escape rooms waren een succes en op de plek zelf vermaken de kinderen zich ook goed. Vriendelijk personeel!
P van R
P van R
06:02 05 Jul 21
Mijn nichtje heeft hier een super leuk lastertag kinderfeestje gehad! Enthousiast personeel en wij komen zeker terug volgend jaar. Bedankt!
nina romp
nina romp
07:24 07 Jun 21
Mijn nichtje heeft hier een super leuk lastertag kinderfeestje gehad! Enthousiast personeel en wij komen zeker terug volgend jaar. Bedankt!
nina romp
nina romp
12:29 06 Apr 21
Mijn neefje heeft hier zijn verjaardag gevierd en hij heeft zich enorm vermaakt! Leuke begeleiders en het lasergamen wat een hit!
sophie hopman
sophie hopman
11:00 16 Sep 20
Erg leuk partijtje gehad met lasergamen en bubbelvoetbal. Top geregeld allemaal. Echt een aanrader. Super vriendelijk personeel en hele leuke activiteiten.
Judith Behage
Judith Behage
13:43 22 Jun 20
Heel positief, leuke, jonge mensen. Alles flexibel, zeer gastvrij. En leuke spellen voor kinderen en denk ik ook volwassenen ;)
Marleen Zonnenberg
Marleen Zonnenberg
13:14 10 Mar 20
Super kinderfeestje van mijn zoon gehad, de kids willen volgend jaar weer bij jullie lasergamen! Super geregeld
Fleur de Wolf
Fleur de Wolf
12:43 09 Mar 20
Hartstikke leuk feestje gehad. Goed geregeld, goed personeel en leuke activiteiten
Roy Labeur
Roy Labeur
15:41 18 Feb 20
Top feestje voor mijn kleine broertje. Hij heeft het onwijs naar zijn zin gehad en zijn vrienden ook! volgend jaar komen wij zeker terug 🥳👍🏻
julia seignette
julia seignette
11:25 18 Feb 20
Top kinderfeestje gehad onder goede begeleiding! De kids vonden het lasergamen geweldig. Zeker een aanrader!
Tara Noom
Tara Noom
15:49 13 Feb 20
Ik heb het kinderfeestje van het zusje van een vriendin bijgewoond en wat was dit toch leuk! We waren naar UP Events gegaan en hier werden meerdere activiteiten gedaan voor de kinderen. Stiekem heb ik natuurlijk ook mee gedaan en dit was echt heel erg leuk. Het personeel legde de spellen goed uit en waren ontzetten leuk met de kinderen. Ik kom hier zeker weer, maar dit keer voor de verjaardag van mijn broertje 😊
helene dors
helene dors
15:17 13 Feb 20
Hartstikke leuk feestje gehad van mijn broertje. Hij heeft een super toffe verjaardag gehad en wilt de volgende keer graag terugkomen!
Rody Bottelier
Rody Bottelier
12:34 13 Feb 20
Het was een ontzettend leuk feestje! We hebben lasergamen gedaan en een kinder-escaperoom! De escaperoom vonden ze het leukst. Spannend maar niet te...Mijn dochter vond de begeleiders superaardig!Hartstikke bedankt voor de goede zorgen!
Arda Paap
Arda Paap
18:54 21 Dec 19
Het verjaardagsfeest van mijn zoon die 11 jaar werd, was supervet.De jongens waren super enthousiast over het laser-gamen én de Escape room. Professionele en vriendelijke begeleiding; gastvrij welkom en alles goed en op tijd geregeld. Een absolute aanrader voor een origineel kinderfeest.
Mariena de Jager
Mariena de Jager
10:26 21 Nov 19
In de mei vakantie heeft onze dochter een super dag gehad. Ze kwam erg enthousiast terug. Je kunt je kind met een gerust hart achter laten bij UP events voor een geheel verzorgde dag met diverse activiteiten.
Cécile Koelen
Cécile Koelen
13:15 02 Jul 19
Bij aankomst voel je je (ook als ouder) gelijk op je gemak. Speelse en verzorgde omgeving, waar als je kind lekker los kan gaan. Feestje was top, goed verzorgd en alhoewel het bij het boeken een beetje strak en gekaderd overkwam was dat in praktijk helemaal niet zo. Ze speelden goed in op onze acute behoeftes en maakten er een leuke middag van. Zowel het lasergamen (buiten!) als de VR game zijn aanraders om te doen met een groep kinderen! Het was een topmiddag.
Josceline Bogaers
Josceline Bogaers
15:08 10 Jan 19
Super kinderfeestje gehad!
Laurens 2499
Laurens 2499
15:31 24 Dec 18
Zondag 11-11 verjaardag gevierd van onze grote kleine man. Met een flinke groep hebben ge-lasergamed. Lekker in de buitenlucht achter elkaar aan rennen. Mooie is, wanneer het weer niet meezit, je ook nog de escape room in kan. Hierdoor maakt het niet uit wat voor weer het is, je hebt er altijd een mooi feest! Zeker een aanrader, ook voor bedrijfsuitjes en bedrijfsmeetings.
Rene Bakker
Rene Bakker
09:35 13 Nov 18
Bij aankomst voel je je (ook als ouder) gelijk op je gemak. Speelse en verzorgde omgeving, waar als je kind lekker los kan gaan. Feestje was top, goed verzorgd en alhoewel het bij het boeken een beetje strak en gekaderd overkwam was dat in praktijk helemaal niet zo. Ze speelden goed in op onze acute behoeftes en maakten er een leuke middag van. Zowel het lasergamen (buiten!) als de VR game zijn aanraders om te doen met een groep kinderen!
Josceline Bogaers
Josceline Bogaers
14:45 08 Nov 18
Google Beoordelingen
4.9

Schrijf een review

De leukste verjaardagsfeestjes vind je bij UP Events!
UP Events biedt 3 verschillende verjaardagsfeestjes aan. Hiep, Hiep Hiep en Hiep Hoera.
Deze verjaardagsfeestjes zijn vanaf 8 jaar oud en vanaf 6 kinderen.

Kinderfeestje Amsterdam HIEP

Verjaardagsfeestje Hiep

Kinderfeestje Hiep biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van dit verjaardagsfeestje zijn €22,50 incl. BTW per kind.

Kinderfeestje Amsterdam HIEP HIEP

Verjaardagsfeestje Hiep Hiep

Kinderfeestje Hiep Hiep biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van dit verjaardagsfeestje zijn €35,- per kind, incl. btw.

Kinderfeestje HIEP HIEP HOERA

Verjaardagsfeestje Hiep Hiep Hoera

Kinderfeestje Hiep Hiep Hoera biedt jullie de volgende onderdelen aan:

De kosten van dit verjaardagsfeestje zijn €45,- incl. BTW per kind.

Escape room verjaardagsfeestje in Amsterdam

Op onze locatie in Amsterdam-West is het mogelijk om een escape room verjaardagsfeestje te spelen. Zoals al eerder aangegeven hebben wij 2 escape room voor kinderen. Deze zijn te spelen door kinderen van 9 t/m 12 jaar. De escape rooms heten die Straatbende en Opa oorlog. De kinderen die ouder zijn dan 12 jaar kunnen de normale escape rooms spelen. We hebben 2 escape rooms voor volwassen Vietnamese victim en de Bunker. Onze escape rooms zijn elke dag geopend tussen 09:00 in de ochtend en 22:00 in de avond.

Bubbelbal verjaardagsfeestje

Op ons mooie outdoor terrein is alle plek voor een heerlijk bubbelbal verjaardagsfeestje. Het verjaardagsfeestje is geschikt voor kids vanaf 8 jaar. Ook hier mag je zelf taart meenemen. Wij zorgen voor limonade en een zakje chips. Je kunt een lunch of BBQ toe voegen om het bubbelbal verjaardagsfeestje compleet te maken. Het is belangrijk dat de kinderen in goede gezondheid zijn. De kinderen botsen in de bubbelballen tegen elkaar. Natuurlijk word er verteld rekening met elkaar te houden. Het ene kind vindt hard botsen leuker dan de andere. De kinderen zitten gelukkig met een riem vast in de bubbelbal.

Verjaardagsfeestje Amsterdam locatie

Het terrein van UP Events in Amsterdam west is gelegen in de “Tuinen van West”. Op onze locatie hebben wij 1000 m2 binnen ruimte. Een enorm outdoor terrein van wel 40.000 m2. Er is een horecagelegenheid. Hier kun je tijdens het verjaardagsfeestje genieten van een kop thee of koffie. Ook is er fris een een biertje. Bij UP kun je ook terecht voor personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, familie uitjes en afdelingsuitjes. Na een intensieve activiteit is het lekker genieten van een hapje of een drankje. Het is bij ons toegestaan om zelf taart, bordjes en bestek mee te nemen. Drankjes en overige hapjes zijn bij ons te bestellen.

Lasergame verjaardagsfeestje

We hebben in de zomer van 2016 de mooiste outdoor laser game arena van Amsterdam gebouwd. Deze buitenarena is gebouwd in een oude voetbalkooi. De ondergrond is van zacht rubber. Hierdoor zorgt vallen niet direct voor vuile en gewonde knieën. Je kunt bij ons met wel 25 kinderen tegelijk lasergamen. We hebben laserguns die net echt lijken. Dit maakt dat het een ervaring wordt om nooit meer te vergeten. Het laser game verjaardagsfeestje is altijd inclusief chips en limonade. Leuk om te weten; sinds 2017 is deze arena het toneel van het Open NK Laser Tag. Wij vergelijken het vaak met real life gaming. Een beetje zoals Fortnite. Er kunnen verschillende missies gespeeld worden. De kinderen spelen in 2 teams. De teams hebben beide een eigen kamp. Hier start elk partijtje.

Veelgestelde vragen

 1. Mag ik zelf taart meenemen naar het verjaardagsfeestje in Amsterdam?
  Ja dat mag bij een verjaardagsfeestje. Je moet dan wel ook zelf bordjes, servetjes, schoteltjes en vorkjes meenemen. Na afloop graag alles weer mee naar huis nemen.
 2. Mag ik andere consumpties meenemen?
  Nee, wij verkopen drinken en chips. Lunch of bbq kun je vooraf bestellen.
 3. Zijn er vaste rondetijden?
  Ja, alle activiteiten hebben vaste start en eindtijden. Zo kan je na een activiteit makkelijk instromen bij een 2e of 3e activiteit.
 4. Kan ik het aantal kinderen later nog wijzigen?
  Ja, tot zeven dagen voor aanvang van het feestje is dat geen probleem. Daarna kunnen er eventueel wel meer kinderen meedoen. Het aantal dat bij ons bekend is 7 dagen voor aanvang van het feestje wordt ook minimaal gefactureerd.
 5. Mogen we zelf activiteiten organiseren?
  Nee, je kunt rustig nog buiten of binnen zitten bij ons en de kinderen spelen nog. Echter zelf activiteiten organiseren zonder uitdrukkelijke toestemming van UP Events is niet toegestaan.
 6. Hoe lang voor de activiteit moet ik aanwezig zijn?
  Wij raden aan om 15-30 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig te zijn.
 7. Is er plek om cadeautjes uit te pakken?
  Ja, wij zorgen dat er een plek is om lekker te zitten en cadeautjes uit te pakken. Bij mooi weer buiten, bij minder weer binnen.

Kids lunch

€9,20 incl. btw in per kind
Mini club sandwiches, zowel hartig als zoet.
Heerlijke fruitsalade met gevarieerd fruit.
Lekkere koeken als afsluiter.

Ideaal om te combineren met een geweldig verjaardagsfeestje in Amsterdam!