Verjaardagsfeestje Amsterdam

De leukste verjaardagsfeestje in Amsterdam vier je bij UP Events. Wij hebben een eigen evenementenlocatie in Amsterdam west. Hier kun je terecht voor super leuke verjaardagsfeestjes. Al onze kinderfeestjes worden aangeboden inclusief activiteit, onbeperkt limonade en een zakje chips. We hebben te gekke activiteiten zoals escape rooms, graffiti workshops, bubbelvoetbal en zelfs lasergamen. We hebben 2 verschillende escape rooms voor kids. Dit zijn die Straatbende en Opa oorlog. De verjaardagsfeestjes zijn voor kinderen vanaf 8 jaar.

Verjaardagsfeestjes voor tieners en volwassenen

Ook tieners & volwassenen zijn welkom. Er zijn genoeg mogelijkheden voor verjaardagen en andere feestjes. Zo kun je naar een escape room voor volwassenen. Of kies voor lasergame, escape challenge, arcade games, bubbelbal of archery tag. Er zijn meer dan 100 teambuilding & activiteiten bij UP Events. Er is niks lekkerder dan een actief uitje af te sluiten met een heerlijke BBQ.

De leukste verjaardagsfeestjes in Amsterdam

Ga naar “Archery tag kinderfeestje”

Archery tag kinderfeestje

Een heel stoer archery tag kinderfeestje. Durf jij het aan?

 • 2 tot 3 uur
 • v.a. 6

v.a. 25,02 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Archery Tag Kinderfeestje Amsterdam
Ga naar “Bubbel voetbal kinderfeestje”

Bubbel voetbal kinderfeestje

Klim in een enorme bubbel bij het bubbel voetbal kinderfeestje.

 • 2 tot 3 uur
 • v.a. 6

v.a. 25,02 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Bubbel Voetbal Kinderfeestje Amsterdam
Ga naar “Escape room kinderfeestje”

Escape room kinderfeestje

Spannend escape room kinderfeestje voor kinderen vanaf 8 jaar.

 • 2 tot 3 uur
 • v.a. 6

v.a. 25,02 p.p. Vanafprijs, per persoon.

escape room kinderfeestje childrens party amsterdam
Ga naar “Lasergamen kinderfeestje”

Lasergamen kinderfeestje

Spanning en sensatie tijdens dit intensieve Lasergamen kinderfeestje.

 • 2 tot 3 uur
 • v.a. 6

v.a. 25,02 p.p. Vanafprijs, per persoon.

lasergamen kinderfeestje lasertag childrens party amsterdam
Ga naar “Boogschieten kinderfeestje”

Boogschieten kinderfeestje

Een te gek boogschieten kinderfeestje. Ben jij de echte Robin Hood?

 • 2 tot 3 uur
 • v.a. 6

v.a. 25,02 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Boogschieten Kinderfeestje Amsterdam
Ga naar “Arcade games kinderfeestje”

Arcade games kinderfeestje

Een echte arcade hal vol met arcade games, boksbal, airhockey, flipperkast, basketbal machine en natuurlijk monster smash!

 • 2 tot 3 uur
 • v.a. 6

v.a. 25,02 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Arcade game Amsterdam Kinderfeestje
Ga naar “Het wilde westen escape challenge kinderfeestje”

Het wilde westen escape challenge kinderfeestje

Een spannende escape challenge waarbij samenwerking het allerbelangrijkste is.

 • 2 tot 3 uur
 • v.a. 6

v.a. 25,02 p.p. Vanafprijs, per persoon.

Het Wilde Westen Escape Challenge

Kijk wat andere zeggen over onze verjaardagsfeestjes in Amsterdam

Boga Smith
Boga Smith
13:53 03 Sep 21
Shyno Raphael
Shyno Raphael
13:53 03 Sep 21
The staff members are very friendly and responsive and were very flexible. Although the VR room wasn’t ready due to technical issues, they offered the kids the chance to play laser tag and use the arcade plus they offered the parents drinks on the house. When the VR problems were fixed, the time was extended so that the children would have the time they were meant to. I would recommend this place.
Laura Romero
Laura Romero
16:24 29 Aug 21
Vind het nu, met de coronamaatregelen veel beter. Niet zo belachelijk druk meer, en overzichtelijk. Meiden die er werken ook vriendelijk en behulpzaam.
N C
N C
11:03 07 Aug 21
Super leuke plek om een kinderfeestje te vieren. De escape rooms waren een succes en op de plek zelf vermaken de kinderen zich ook goed. Vriendelijk personeel!
P van R
P van R
06:02 05 Jul 21
Mijn nichtje heeft hier een super leuk lastertag kinderfeestje gehad! Enthousiast personeel en wij komen zeker terug volgend jaar. Bedankt!
nina romp
nina romp
07:24 07 Jun 21
Fleurk Koopal
Fleurk Koopal
14:50 06 Jun 21
Chesly Kaper
Chesly Kaper
14:48 06 Jun 21
Caithlin Knobbe
Caithlin Knobbe
14:47 06 Jun 21
js_loader

3 kinderfeestje pakketten

De leukste verjaardagsfeestjes vind je bij UP Events! UP Events biedt 3 verschillende verjaardagsfeestjes aan. Hiep, Hiep Hiep en Hiep Hoera. Deze verjaardagsfeestjes zijn vanaf 8 jaar oud en vanaf 6 kinderen.

Kies 1 van onze kinderfeestje pakketten

Kinderfeestje Amsterdam HIEP

HIEP

– 1 activiteit van 1 uur
– onbeperkt limonade
– zakje chips

Arcade game Amsterdam Kinderfeestje

HIEP HIEP

– 1 activiteit van 1 uur
– 1 activiteit van 0,5 uur
– gratis onbeperkt limo
– gratis zakje chips

Kinderfeestje HIEP HIEP HOERA

HIEP HIEP HOERA

– 2 activiteiten van 1 uur
– gratis onbeperkt limo
– gratis zakje chips

Escape room verjaardagsfeestje in Amsterdam

Op onze locatie in Amsterdam-West is het mogelijk om een escape room verjaardagsfeestje te spelen. Zoals al eerder aangegeven hebben wij 2 escape room voor kinderen. Deze zijn te spelen door kinderen van 9 t/m 12 jaar. De escape rooms heten die Straatbende en Opa oorlog. De kinderen die ouder zijn dan 12 jaar kunnen de normale escape rooms spelen. We hebben 2 escape rooms voor volwassen Vietnamese victim en de Bunker. Onze escape rooms zijn elke dag geopend tussen 09:00 in de ochtend en 22:00 in de avond.

Bubbelbal verjaardagsfeestje

Op ons mooie outdoor terrein is alle plek voor een heerlijk bubbelbal verjaardagsfeestje. Het verjaardagsfeestje is geschikt voor kids vanaf 8 jaar. Ook hier mag je zelf taart meenemen. Wij zorgen voor limonade en een zakje chips. Je kunt een lunch of BBQ toe voegen om het bubbelbal verjaardagsfeestje compleet te maken. Het is belangrijk dat de kinderen in goede gezondheid zijn. De kinderen botsen in de bubbelballen tegen elkaar. Natuurlijk word er verteld rekening met elkaar te houden. Het ene kind vindt hard botsen leuker dan de andere. De kinderen zitten gelukkig met een riem vast in de bubbelbal.

Verjaardagsfeestje Amsterdam locatie

Het terrein van UP Events in Amsterdam west is gelegen in de “Tuinen van West”. Op onze locatie hebben wij 1000 m2 binnen ruimte. Een enorm outdoor terrein van wel 40.000 m2. Er is een horecagelegenheid. Hier kun je tijdens het verjaardagsfeestje genieten van een kop thee of koffie. Ook is er fris een een biertje. Bij UP kun je ook terecht voor personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, familie uitjes en afdelingsuitjes. Na een intensieve activiteit is het lekker genieten van een hapje of een drankje. Het is bij ons toegestaan om zelf taart, bordjes en bestek mee te nemen. Drankjes en overige hapjes zijn bij ons te bestellen.

Lasergame verjaardagsfeestje

We hebben in de zomer van 2016 de mooiste outdoor laser game arena van Amsterdam gebouwd. Deze buitenarena is gebouwd in een oude voetbalkooi. De ondergrond is van zacht rubber. Hierdoor zorgt vallen niet direct voor vuile en gewonde knieën. Je kunt bij ons met wel 25 kinderen tegelijk lasergamen. We hebben laserguns die net echt lijken. Dit maakt dat het een ervaring wordt om nooit meer te vergeten. Het laser game verjaardagsfeestje is altijd inclusief chips en limonade. Leuk om te weten; sinds 2017 is deze arena het toneel van het Open NK Laser Tag. Wij vergelijken het vaak met real life gaming. Een beetje zoals Fortnite. Er kunnen verschillende missies gespeeld worden. De kinderen spelen in 2 teams. De teams hebben beide een eigen kamp. Hier start elk partijtje.

Veelgestelde vragen

Mag ik zelf taart meenemen naar het verjaardagsfeestje in Amsterdam?

Ja dat mag bij een verjaardagsfeestje. Je moet dan wel ook zelf bordjes, servetjes, schoteltjes en vorkjes meenemen. Na afloop graag alles weer mee naar huis nemen.

Mag ik andere consumpties meenemen?

Nee, wij verkopen drinken en chips. Lunch of bbq kun je vooraf bestellen.

Zijn er vaste rondetijden?

Ja, alle activiteiten hebben vaste start en eindtijden. Zo kan je na een activiteit makkelijk instromen bij een 2e of 3e activiteit.

Kan ik het aantal kinderen later nog wijzigen?

Ja, tot zeven dagen voor aanvang van het feestje is dat geen probleem. Daarna kunnen er eventueel wel meer kinderen meedoen. Het aantal dat bij ons bekend is 7 dagen voor aanvang van het feestje wordt ook minimaal gefactureerd.

Mogen we zelf activiteiten organiseren?

Nee, je kunt rustig nog buiten of binnen zitten bij ons en de kinderen spelen nog. Echter zelf activiteiten organiseren zonder uitdrukkelijke toestemming van UP Events is niet toegestaan.

Hoe lang voor de activiteit moet ik aanwezig zijn?

Wij raden aan om 15-30 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig te zijn.

Is er plek om cadeautjes uit te pakken?

Ja, wij zorgen dat er een plek is om lekker te zitten en cadeautjes uit te pakken. Bij mooi weer buiten, bij minder weer binnen.

Hoe kunnen we betalen?

Goede vraag! Wanneer wij jouw bevestiging hebben ontvangen, ontvangt je de betaling voor het totaalbedrag. Zorg ervoor dat het totaalbedrag uiterlijk 3 dagen voor het feest betaald is! Goed om te weten: bij de factuur vind je de betaallink, waarmee je eenvoudig met iDeal of creditcard kunt betalen.

Ideaal om te combineren met een geweldig verjaardagsfeestje in Amsterdam!

Kids lunch

€9,17 pp

 • Luxe broodje kipfilet
 • Luxe broodje kaas
 • Vers handfruit
 • Onbeperkt limonade

Kids menu

€8,72 pp

 • Verse friet van Friethoes
 • Kipnuggets
 • Mayonaise & ketchup
 • IJskoude ijsje racketje/perenijsje

Kids BBQ

€17,00 pp

 • Kipsaté spies
 • Runder hamburger
 • Gegrilde maiskolf
 • Verse stokbrood met dipjes
 • Gegrilde groenten
 • Frisse witte kool salade